Tjenester

VI UTFØRER

våre oppgaver

Vår oppgave er å gjøre tilgjengelig for deg alle de mulighetene som elektrisiteten i dag gir.  For hvordan er det egentlig i din bolig ? Har du nok kontakter og lyspunkter ? Er sikringsskapet i forskriftsmessig stand ? Kunne du tenke deg et topp moderne anlegg for sentralstyring av det elektriske utstyret ? Eller ønsker du deg nytt utseende på kontakter og brytere ?  Uansett – vi hjelper deg gjerne med å finne frem blant de mange mulighetene som moderne el-anlegg gir.

ELEKTRIKER

Skal du bygge nytt, pusse opp, oppgradere sikringsskapet eller bare få montert en taklampe eller ny stikkontakt? Kanskje du har kjøpt deg el. Bil og trenge lader hjemme eller på jobb? Da trenger du en elektriker. Vi hjelper deg gjerne!

SERVICE
AVTALER

Alle virksomheter som omfattes av lov om tilsyn med elektrisk anlegg eller utstyr har krav om systematisk helse og sikkerhetsarbeid i bedriften. I praksis betyr dette at dersom din virksomhet eier og/eller drifter eiendom, så står dere ansvarlig for at det elektrisk anlegget i virksomheten er i forskriftsmessig stand og sikkert i bruk.

SOLCELLEPANEL

Stadig flere nordmenn får øynene opp for gratis, miljøvennlig energi. Tallene viser nemlig at man kan bytte ut mellom 20-25% av strømmen man kjøper med den man produserer selv. Dette kan bety store besparelser for norske husholdninger, landbruk og næringsbygg.

MIELE
PRODUKTER

I juni 2004 ble vi Norges første og eneste frittstående Miele-butikk!  Vi har spesialisert oss på kvalitetsprodukter fra Miele, og i forretningen vår på Brandbu finner du et stort produktutvalg. Miele har stått for produkter av høyeste kvalitet siden 1899.