Strømstyring som slanker strømregningene

For å kunne spare, må du vite hvor og når du kan spare. Smart styring er svært kostnadsbesparende, spesielt med de nye høye strømprisene som også varierer veldig i løpet av dagen.

Smarte strømstyringsprodukter kan forutse når strømprisene forventes å være høye, og gir deg en oversikt over når det er smartest å bruke strøm, og eventuelt slå av eller redusere strømbruken i løpet av døgnet.

Smartstyring av varme og varmtvannsbereder

Noe av det som trekker mest strøm er oppvarming. Men det er også her det kan være enkelt å kutte strømkostnader med smart strømstyring.

Vi har satt sammen en god startpakke for enkel, men effektiv strømstyring for varme og varmtvannsbereder. Vi leverer den ferdig installert og satt opp, og du vil raskt ha full kontroll på fyring av huset ditt.

Startpakken inneholder:

  • Futurehome smarthub
  • Bytte til 3stk nye smarttermostater for eksisterende varmekabler
  • Styring av varmtvannsbereder (av/på)

Enova støtte

Vår startpakke dekker kravene for Enova tilskudd for «smart strømstyring bolig».

Enova støtten er på 35% av installasjonsutgiftene, maksimalt 10.000,-. Du søker helt enkelt via enova.no etter mottatt faktura, og mottar stønad direkte fra dem.

Pris, ferdig installert og satt opp på din smarttelefon, Kr. 9.100,- ink. MVA (etter enovastøtte Enova støtte kr. 4.900,- Installasjonskostnad (faktura) kr. 14.000,- ink. MVA)

Forutsatt maks 40km kjøring, tur-retur.

Det er svært enkelt å utvide en slik pakke med eksempelvis ekstra termostater, panelovner, røykvarslere, bevegelsesdetektorer, styring av screens og annet i ettertid. Les mer om Futurhome på https://www.futurehome.io/

Nyheter
Nå kan du få støtte til installasjon av smart styring av varme og varmtvann i din bolig
Les mer