Spennende prosjekter i Nittedal

Om ikke altfor lang tid, rett etter fellesferien, åpner Sport 1 sin nye butikk i Mosenteret i Nittedal. Alexander Klev er saksbehandler og har ansvaret for prosjekteringen og oppfølgingen av M. Carlsen & Sønn’s arbeider i Sport 1, mens Anders Sørli sitter som faglig ansvarlig.

Sport 1 med ny butikk i Mosenteret

– Jobben hos Sport 1 er godt i gang, så godt at vi regner med å bli ferdige neste fredag, forteller Alexander.

– Mesteparten vil være på plass da, det er jo en god margin innen butikken skal åpne.

Norlux har prosjektert belysningen som vi monterer for Sport 1. I tillegg utfører vi alle andre el-installasjoner der. Arbeidet har pågått cirka en måneds tid med to mann på heltid.

Setter Nittedal på kartet

– Nittedal er i vekst. Dette er første skritt ifm med den nye påbygde delen av Mosenteret. Foreløpig har vi bare hatt Sport 1. Forhåpentligvis blir det mer senere. Ofte når man er kommet inn med arbeid på et senter, eller i en kjedebutikk, kan det generere flere oppdrag i andre filialer og andre butikker.

Leier lokaler på Rotnes Bruk

Nittedalavdelingen av M. Carlsen & Sønn har både kontor og lager som de leier i den Gamle Mølleparken på Rotnes Bruk. De er i ferd med å bygge opp avdelingen sin her, etter åpningen 1. april i fjor. Alexander hadde tidligere jobbet som montør hos Carlsen & Sønn i ti år, før han tok fire år på fagskole. Da den var fullført bestemte de seg for å åpne avdelingen i Nittedal med Alexander som saksbehandler.

Flere prosjekter på gang

– Hvilke andre spennende prosjekter har du vært involvert i her da?

– Det er flere ting på gang. Blant annet skal det bygges fire nye boenheter på en allerede eksisterende stor enebolig på Rælingen. Det har jeg også ansvaret for. Vi er nå i planleggingsfasen med snarlig oppstart på den jobben. Så har vi i tillegg flere rammeavtaler med ulike bedrifter. Blant annet en serviceavtale med Rotnes Bruk som ruller og går. På Rotnes Bruk gjorde vi også el-installasjoner til den nye driftsbygningen de satte opp som nå er ferdigstilt.

– Vi har også en serviceavtale med Rosmek – et firma som driver med stål. De har kjøpt et stort industribygg på Hagan industripark. Og der har vi installert en del trafoer til skjæremaskiner og strøm til utstyr ifm deres produksjon. Rammeavtalen vi har med dem går på utvidelser og vedlikehold.

Ser lyst på framtida

– Hva er så dine vyer for framtida?

– Jeg skal sørge for å drive M. Carlsen & Sønn til ekstremt nye høyder, roper han begeistret gjennom telefonen i andre enden.

– Har du en femårsplan kanskje…?

– Ja! Om fem år er vi fem montører til her i Nittedal! Mitt mål er å vokse med en mann i året. Eller gjerne en kvinne, naturligvis. Dette er jo et veldig mannsdominert yrke. Da jeg gikk på skolen, var det kun tre jenter i en klasse på femten elever.

Ønsker seg flere kollegaer

– Så dere ser etter nye montører?

– Ja, skulle det være noen flinke elektrikere der ute som har lyst på nye utfordirnger er dere hjertelig velkommen til å søke! Vi ser etter flere medarbeidere, og fortsetter å søke etter flinke folk i Nittedal og omegn. Det ligger en montørstilling hos oss ute på nettsiden nå. Hvis du veit om noen, så er det bare å si fra, avrunder Alexander.