News

Fagstoff, Nyheter, Prosjekter

Honningfabrikkens Overflødighetshorn

Honningfabrikken på Heier Gård ligger idyllisk til i landlige omgivelser på Hadeland. Det nærmer seg ett år siden eier Alexander Du Rietz fikk installert solcellepanelet som dekker 174 m2 og består av 105 paneler på taket vendt mot sør. En gang iblant overgår virkeligheten drømmene man bærer på. Den egenproduserte strømmen er blitt en suksess.Les mer

Nyheter

Ikke glem årskontrollen!

128 større og mindre virksomheter benytter seg allerede av M. Carlsen & Sønn AS til periodisk kontroll av el-anlegget, brannalarmanlegg, nødlys, brannslukkere og brannslanger. Dette reduserer risikoen for alvorlige ulykker, og vil som regel utløse store rabatter i forsikringspremien.

– Ofte er det snakk om så store kutt i forsikringspremien, at kundene våre rett og slett sparer penger på å la oss sørge for årskontrollene, forteller installatør og saksbehandler Anders Sørlie hos M. Carlsen & Sønn AS, som oppfordrer alle interesserte til å ta kontakt med sitt forsikringsselskap for å finne ut hvor store besparelsene vil bli.Les mer

Nyheter

– Kunne ikke vært mer fornøyd

– Selv om det kanskje bare er en bagatell, er det kritisk for oss som driver et sykehjem. Derfor er vi helt avhengig av at vi kan stole på elektrikeren. Vi har brukt M. Carlsen & sønn AS siden slutten på 1980-tallet, og det forteller vel det meste, sier daglig leder og eier Eivind Seigerud på Fagertun Trygt & Trivelig.

Les mer

Nyheter

Nå tilbyr M. Carlsen & sønn AS videobefaring

Et nytt tilbud fra M. Carlsen & sønn AS vil gjøre det enklere for deg som trenger å utbedre det elektriske anlegget. Nå tilbyr nemlig elektrikerfirmaet uforpliktende videobefaring via messenger, facetime eller videosamtale. Hele døgnet.

– Dette er vinn-vinn for alle parter. For det første er det mye mer sikkert i disse koronatidene. For det andre er det enormt tidsbesparende. For det tredje gir det oss mye større fleksibilitet. Nå kan vi ta befaringen på kveldstid eller når det passer best for kunden. Og i tillegg er det en miljøgevinst ved at vi slipper å kjøre bil til befaringen, sier initiativtaker og prosjektleder Tommy Solvang hos M. Carlsen & sønn AS.

Bare gode erfaringer

Det nye prosjektet har allerede vært til utprøving i avdelingskontoret på Jevnaker, og skal nå tas i bruk også på kontorene på Brandbu og Nittedal.

– Vi har bare hatt gode erfaringer med dette, og vi har inntrykk av at prosjektet blir godt mottatt av kundene våre også. Om det er snakk om ny lader til elbil, et nytt sikringsskap eller andre typiske installasjoner og utbedringer, vil det i nitti prosent av tilfellene være tilstrekkelig med en videobefaring, forteller Solvang.

Filmer med mobiltelefonen

Nesten alle nye mobiltelefoner har kamera med videofunksjon, og ifølge prosjektlederen er det ikke stort mer som skal til.

– Det vanligste er messenger, men vi kan også ta imot facetime og en rekke andre formater. Det er bare å ringe oss, så finner vi ut av dette, oppfordrer Tommy Solvang, som understreker at en videobefaring både er uforpliktende og smittefri.

– Ingen har lyst til å bli smittet. Ikke vi hos M. Carlsen & sønn, ei heller du som vår kunde.

Nyheter

Elektriker søkes til vår avdeling på Jevnaker

Elektrikerfirmaet M. Carlsen & Sønn har lokasjoner i Brandbu, Jevnaker og i Nittedal. Fra vår lokasjon på Jevnaker utfører vi el. installasjoner på små og store prosjekter, samt serviceoppdrag på Jevnaker og omegn. Vi opplever stadig økende oppdragsmengde og søker derfor:

Elektriker Montør

Arbeidsoppgaver

• Større og mindre prosjekter
• Serviceoppdrag privatmarkedet
• Serviceoppdrag bedriftsmarkedet

Kvalifikasjoner

• Fagbrev som elektriker
• Førerkort klasse B

Egenskaper

• Utadvendt, selvstendig og nøyaktig
• Arbeidsom!
• Evne til å skape sin egen hverdag og kundekrets
• Har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner

Vi tilbyr

• Fantastiske kollegaer
• Mulighet til å være med på det som er en viktig satsing for oss
• Konkurransedyktig betingelser
• Bonusordning
• Faglig påfyll
• Utfordrende arbeidsoppgaver
• Bilordning og telefon/nettbrett
• Inkluderende og sosial arbeidsplass

Vi gleder oss til å få en ny kollega!

Kontaktpersoner:

Sigurd, sigurd@mcarlsen.no, mob. 951 79 779
Tommy, tommy@mcarlsen.no mob. 948 11 455

Nyheter

Med en el-sjekk sikrer du liv og sparer penger

En sjekk av det elektriske anlegget i boligen din er den billigste livsforsikringen du kan få. Og de aller fleste forsikringsselskap tilbyr rabatter hvis du gjennomfører en slik sjekk. Dermed vil det også være økonomisk lønnsomt i de fleste tilfellene.

En av kundene våre som har gjennomført en slik sjekk av det elektriske anlegget er Tor Ola Dehli fra Gran. Han forteller at han sparer 3000 kroner i løpet av fem år på å ta sjekken på grunn av rabatt på forsikringen i Gjensidige, og mener at det alene er grunn nok til å ta den.

– Hvor ofte har du håndverker i huset som du faktisk tjener penger på? I tillegg er det jo godt å få en sjekk på at ting er i orden, så en kan føle seg tryggere med tanke på brann og jordfeil. Jeg har ofte lynnedslag like ved huset. Hver gang det er tordenvær så går modemet hvis jeg ikke rekker å dra ut kontakta. Da er det greit med sjekken så en finner ut om det eventuelt har blitt noen andre skader på grunn av lynet, sier Tor Ola Dehli.

Gjort på noen timer

Det tar som regel bare noen få timer å sjekke at du kan være trygg på det elektriske anlegget ditt. Vi begynner med en visuell kontroll der vi sjekker at alle koblinger er slik de skal være, at det ikke er farlige skjøteledninger eller andre ting som ikke er i forskriftsmessig stand. Vi sjekker også at røykvarslere og brannslukkingsutstyr er i orden, og at varmeovner og andre gjenstander som kan være brannfarlige er montert på en trygg og sikker måte. Deretter termofotograferer vi sikringsskapet for å sikre at alt er i orden med anlegget ditt.

Bestill en kontroll hos oss i dag. Da sikrer du liv og sparer penger.