Nå tilbyr M. Carlsen & sønn AS videobefaring

Et nytt tilbud fra M. Carlsen & sønn AS vil gjøre det enklere for deg som trenger å utbedre det elektriske anlegget. Nå tilbyr nemlig elektrikerfirmaet uforpliktende videobefaring via messenger, facetime eller videosamtale. Hele døgnet.

– Dette er vinn-vinn for alle parter. For det første er det mye mer sikkert i disse koronatidene. For det andre er det enormt tidsbesparende. For det tredje gir det oss mye større fleksibilitet. Nå kan vi ta befaringen på kveldstid eller når det passer best for kunden. Og i tillegg er det en miljøgevinst ved at vi slipper å kjøre bil til befaringen, sier initiativtaker og prosjektleder Tommy Solvang hos M. Carlsen & sønn AS.

Bare gode erfaringer

Det nye prosjektet har allerede vært til utprøving i avdelingskontoret på Jevnaker, og skal nå tas i bruk også på kontorene på Brandbu og Nittedal.

– Vi har bare hatt gode erfaringer med dette, og vi har inntrykk av at prosjektet blir godt mottatt av kundene våre også. Om det er snakk om ny lader til elbil, et nytt sikringsskap eller andre typiske installasjoner og utbedringer, vil det i nitti prosent av tilfellene være tilstrekkelig med en videobefaring, forteller Solvang.

Filmer med mobiltelefonen

Nesten alle nye mobiltelefoner har kamera med videofunksjon, og ifølge prosjektlederen er det ikke stort mer som skal til.

– Det vanligste er messenger, men vi kan også ta imot facetime og en rekke andre formater. Det er bare å ringe oss, så finner vi ut av dette, oppfordrer Tommy Solvang, som understreker at en videobefaring både er uforpliktende og smittefri.

– Ingen har lyst til å bli smittet. Ikke vi hos M. Carlsen & sønn, ei heller du som vår kunde.