Med en el-sjekk sikrer du liv og sparer penger

En sjekk av det elektriske anlegget i boligen din er den billigste livsforsikringen du kan få. Og de aller fleste forsikringsselskap tilbyr rabatter hvis du gjennomfører en slik sjekk. Dermed vil det også være økonomisk lønnsomt i de fleste tilfellene.

En av kundene våre som har gjennomført en slik sjekk av det elektriske anlegget er Tor Ola Dehli fra Gran. Han forteller at han sparer 3000 kroner i løpet av fem år på å ta sjekken på grunn av rabatt på forsikringen i Gjensidige, og mener at det alene er grunn nok til å ta den.

– Hvor ofte har du håndverker i huset som du faktisk tjener penger på? I tillegg er det jo godt å få en sjekk på at ting er i orden, så en kan føle seg tryggere med tanke på brann og jordfeil. Jeg har ofte lynnedslag like ved huset. Hver gang det er tordenvær så går modemet hvis jeg ikke rekker å dra ut kontakta. Da er det greit med sjekken så en finner ut om det eventuelt har blitt noen andre skader på grunn av lynet, sier Tor Ola Dehli.

Gjort på noen timer

Det tar som regel bare noen få timer å sjekke at du kan være trygg på det elektriske anlegget ditt. Vi begynner med en visuell kontroll der vi sjekker at alle koblinger er slik de skal være, at det ikke er farlige skjøteledninger eller andre ting som ikke er i forskriftsmessig stand. Vi sjekker også at røykvarslere og brannslukkingsutstyr er i orden, og at varmeovner og andre gjenstander som kan være brannfarlige er montert på en trygg og sikker måte. Deretter termofotograferer vi sikringsskapet for å sikre at alt er i orden med anlegget ditt.

Bestill en kontroll hos oss i dag. Da sikrer du liv og sparer penger.