– Kunne ikke vært mer fornøyd

– Selv om det kanskje bare er en bagatell, er det kritisk for oss som driver et sykehjem. Derfor er vi helt avhengig av at vi kan stole på elektrikeren. Vi har brukt M. Carlsen & sønn AS siden slutten på 1980-tallet, og det forteller vel det meste, sier daglig leder og eier Eivind Seigerud på Fagertun Trygt & Trivelig.

 – Det er aldri noe problem med M. Carlsen & sønn AS. De kjenner bygningene ut og inn etter mer enn 30 år her, og har en kolossalt stor servicegrad. Hvis det skulle være et eller annet, så er det bare å ringe, så kommer de med en gang, roser Eivind.

Idyll

Fagertun Trygt & Trivelig ligger idyllisk til ved Jarenvannet på Hadeland. Det er 38 plasser på sykehjemmet, og Eivind og kona Gunn legger vekt på en hjemmekoselig atmosfære. Familien har drevet sykehjem på stedet siden 1965.

– Vi har vanlige sykehjemsplasser, skjermede plasser og forsterkede plasser. I tillegg har vi individuelle og tilpassede plasser i sykehjem eller i egen leilighet. Vår filosofi er at det skal være hjemmekoselig, gjestfritt og så lite institusjonspreget som mulig. Ja, ikke så ulikt et pensjonat. Trivsel er viktig både for beboere, pårørende og ansatte, forteller Eivind.

Betyr alt

Fagertun Trygt & Trivelig har foretatt en omfattende rehabilitering og modernisering av hele sykehjemmet de siste årene. Det er lagt ned betydelige beløp og innsats for at sykehjemmet nå kan tilby nye, lyse og innbydende rom med eget bad til alle.

Alt som har med strøm, kabler, kontakter og antenner er det folkene til M. Carlsen & sønn AS som har stått for.  Partene har også tegnet en løpende serviceavtale som omfatter alt av elektriske installasjoner.

– Det er så mange kabler og dubbeditter med data, TV og alt det andre i tillegg til det elektriske. M. Carlsen & sønn AS tar seg av alt sammen, sier Eivind, som ikke engang har vurdert å sette arbeidene ut på anbud.

– Vi kunne ikke vært mer fornøyd enn vi er med M. Carlsen & sønn AS. Det betyr så mye å kunne stole på håndverkerne. Vi vet at hvis det er noe, så kan vi være trygge på at de kommer med en gang. Det betyr alt.